Welkom bij 50 jaar De Pul

Hier vind je alles rondom ons aanstaande jubileum. De site is nu nog in aanbouw, maar zet hem alvast in je bladwijzer, om niets te missen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Welkom bij 50 jaar De Pul”

  1. Harrie de Koning

    Ja wel goed. Morgen een afspraak met Gijs om verhalen en zo te melden. Ik kwam er vooral met vrienden eind jaren 70. Jan Schepens, Ad Verhoeven, Jos Schepens enzovoort. Ik vermoed nu dat het contact Mariaheide – de Pul verliep ook via de schepens lijn . De politiek actieven ook voor de jeugd – harrie van den elsen (+ 26 november 2017) was getrouwd met anna schepens. Zij was een zus van de vaders van jos en jan. Tevens een zus van de moeder van kameraad ad verhoeven. Maar morgen meer.

  2. Harry Terband

    50 jaar! Volgens mij was mijn broer Siebe zeer betrokken bij de geboorte. Samen met z’n vriend Jan Gerard van Reyen. Ik had daar niks te zoeken, was toen nog maar 12. Sterker nog! Ik ben er nooit geweest… Siebe met z’n Rolling Stones, The Cream en nog veel meer… ik was toen zelf al aardig vaardig op de piano met blues en boogie woogie.
    Woon nu in Chili en ben nu op dit moment even in Uden. Leuk om alles weer te (her)ontdekken. Ook denkende om de Pul dan maar eens binnen te stappen. Zelfs om aan te bieden om een avondje lounge muziek te spelen…
    Ik zal in ieder geval mijn broer op de hoogte brengen van het jubileum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *